Tapahtumia on peruttu

Kevät tulla kohisee ja ajokelitkin alkoivat näyttää hyviltä. Tosin sitten pukkasi hieman lunta. Mutta uskotaan että se helpottaa vielä tässä ajan kanssa. Valitettavasti toinen joka ei hellitä ilmeisesti yhtä nopeasti, on tämä korona-virus. Se aiheuttaa myös meidän toimintoihimme aika paljon kysymysmerkkejä ja muutoksia.

Kuukausikokouksien järjestäminen Automuseolla voi olla mahdollista jo kesäkuun alusta lähtien, Asiaan palataan tarkemmin ajan myötä.

Viikottaiset kokoukset Ruukintiellä ovat tauolla. Paikalla on joku hallitoimikunnasta, että kalustoa voidaan hakea käyttöön, mutta muuten pyritään välttämään isompia kokoontumisia ihan oman turvallisuuden vuoksi. Jäsenistömme ikähaarukka edustaa kuitenkin aika vahvasti ”karanteeni-ikäistä” porukkaa ja haluamme että väki pysyy kunnossa jatkossakin.

Kevätkokous joudutaan siirtämään myöhemmäksi tulevaisuuteen. Katsotaan milloin sille on mahdollisuus, vai joudummeko järjestämään sen poikkeustavoin. Ehkä voimme sen järjestää jo kesäkuun aikana.

Suur-Saimaan Ympäriajojen Ajotoimikunta on tehnyt päätöksen ettei Suur-Saimaan Ympäriajoja järjestetä vuonna 2020 vallitsevan tilanteen vuoksi. Seuraavan vuoden ajot on tarkoitus järjestää ihan normaalisti.

Automuseon avaaminen varmaan viivästyy tältä vuodelta. Mutta valmistellaan kuitenkin Automuseo siihen valmiuteen että voimme sen avata tilanteen sen salliessa. Eli huhtikuun viimeinen viikonloppu järjestetään Automuseon siivoustalkoot.

Retkeä Lahteen Classic Motor Show:hun ei tänä vuonna järjestetä, koska ei itse näyttelyäkään pystytä järjestämään. Samalla jäi myös oman osaston järjestelyt pois.

Myöskään Museoikäisten ajoneuvojen katsastuspäivää ei järjestetä helatorstaina.

Eli aika hiljainen harrastekesä on tiedossa. No jokainen voi puuhailla omassa kotitallissaan oman kaluston kanssa ja saada mahdollisesti uusia kulkupelejä liikkeelle ehkä loppukesästä tai syksystä. Muutenkin jos tää vuosi menee levätessä niin ensi vuonna on sitten reilusti paukkuja harrastukselle 😉