Säilytystilaa tarjolla Lappeenrannassa

Etelä-Karjalan vanhat ajoneuvot ry tarjoaa lämpimästä ja kuivasta hallista Lappeenrannasta jäsenilleen pitkäaikais- ja talvisäilytystilaa ajoneuvoille. Paikat on tarkoitettu ensisijassa henkilö- ja pakettiautoille, mutta myös muille ajoneuvoille.

Säilytyspaikkoja on tarjolla kahdenlaisia: kunnostusmahdollisuudella (kunnostuspaikka) ja ilman (säilytyspaikka). Tulitöitä, pölyävää työstöä tai nesteiden käsittelyä ei sallita, joten kunnostuspaikka mahdollistaa lähinnä purkamis- ja kokoamismahdollisuuden jne.

Hallitoimikunta on päättänyt säilytys- ja kunnostuspaikkojen hinnat ja kategoriat seuraavasti:

  •  Vuokrasopimukset vähintään 12 kk, ajoneuvon pituus max 4.5 m, säilytyspaikka 40 € / kk, kunnostuspaikka 70 € / kk
  • Vuokrasopimukset vähintään 12 kk, ajoneuvon pituus 4.5 – 6 m, säilytyspaikka 50 € / kk, kunnostuspaikka 80 € / kk
  • Vuokrasopimukset alle 12 kk, ajoneuvon pituus max 4.5 m, säilytyspaikka 60 € / kk, kunnostuspaikka 110 € / kk
  • Vuokrasopimukset alle 12 kk, ajoneuvon pituus 4.5 – 6 m, säilytyspaikka 70 € / kk, kunnostuspaikka 130 € / kk

Pidemmät ajoneuvot kuin 6 m hinnoitellaan neliöhinnalla.

Säilytys- ja kunnostuspaikkoja on vielä jonkin verran tarjolla. Etusijalla paikkoja täytettäessä ovat pitkäaikaisen vuokrasopimuksen tekevät.  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin kauan kuin paikkoja on. E-KVA:n jäsenyys on edellytys paikan vuokraamiselle (uusia jäseniä otetaan mielellään mukaan toimintaan).

Etuna tässä säilytystilassa on, että se on tarkoitettu vain jäsenille sekä, että tila on lämmin ja kuiva.

Yhteydenotot vuokrauksista: Sami Heinilä, Puh. 050 3572 302, sami.t.heinila@gmail.com

Ilmoittautukaa lipunmyyntitalkoisiin

Ilmoittautukaa mukaan automuseon lipunmyyntitalkoisiin! Lipunmyyntivuorot sunnuntaisin kesäkauden ajan. Lipunmyyntiin halukkuutensa voi ilmoittaa joko sihteerille (Jari Kosonen) tai Hannu Kauhaselle puh. 050 5574 784.

 

Kansallinen museoajoneuvopäivä 7.6.2014

Kansallinen museoajoneuvopäivä Lappeenrannassa lauantaina 7.6.2014

Etelä-Karjalan vanhat ajoneuvot ry (Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliiton SAHK ry:n jäsenyhdistys), vanhojen moottoripyörien harrastajakerho Tippanokat sekä Veteraanimoottoripyöräklubin (VMPK ry) Lappeenrannan aluekerho järjestävät yhteistyössä kansallisen museoajoneuvopäivän paikallistapahtuman Lappeenrannassa lauantaina 7.6.2014. Kansallinen museoajoneuvopäivä on SAHK ry:n organisoima valtakunnallinen päivä, jonka pääajatuksena on saattaa yleisön tietoisuuteen vanhojen ajoneuvojen harrastusta ja siihen liittyvää toimintaa, ajoneuvoja ja ajoneuvoprojekteja teemalla ”Autotallin aarteet esille”.

Harrasteajoneuvoja, museoajoneuvoja, projekteja ja muita ”autotallin aarteita” odotetaan kokoontuvan klo 13.00 alkaen Lappeenrannan sataman hiekkaparkkipaikalle Satamatien varrella lähellä ravintola Vanhaa Makasiinia. Halukkaat voivat lähteä ajamaan lenkin Taipalsaaren suuntaan Röytyn kotiseutumuseolle, josta haluttaessa Rehulan, Pakkalan ja Vehkataipaleen kautta Lauritsalaan ja takaisin Lappeenrannan satamaan. Reitti on ehdotus ja kollektiivisesti myös muu reitti voidaan päättää paikan päällä satamassa. Reitille lähtö n. klo 14.00-15.00. Tapahtumalle ei ole sitovaa loppumisajankohtaa, mutta tapahtuman odotetaan päättyvän n. klo 16.00-17.00 ajoneuvojen poistuessa omaan tahtiinsa paikalta.

Tapahtumasta odotetaan sekä harrastajien yhteistä kokoontumista, mutta myös yleisön osallistumista heille tarjottuine mahdollisuuksineen tutustua vanhaan kalustoon. Mukana on ainakin vanhoja henkilöautoja, moottoripyöriä ja mopoja, mutta toivottavasti myös kuorma-autoja ja traktoreita. Jos sinulla ei ole ajoneuvoa, olet tervetullut katsomaan, kuuntelemaan ja aistimaan vanhoja ajoneuvoja paikan päälle!

http://tapahtumat.ekarjala.fi/tapahtuma/3678
https://www.facebook.com/events/397356177069441/