Vanhan kaupungin historiallinen päivä


Tapahtuman tiedot


Lappeenrannan linnoituksen Vanhankaupungin päivät avaavat ovet linnoituksen historiaan ja nykypäivään

Lappeenrannan Kaupunki täyttää 369vuotta ja kaupungin syntymäpäivää vietetään Lappeenrannan linnoituksessa 10.-12.8.2018.

Tapahtuma levittäytyy koko linnoituksen alueelle näyttelyineen, työpajoineen ja esityksineen.

Vanhankaupungin päivät on koko perheen yhteinen tapahtuma. Katseltavaa, kuunneltavaa ja tekemistä riittää kaikenikäisille ja ohjelmaa on vauvasta vaariin ja muksusta mummoon. Perinneratsukot ilahduttavat kävijöitä. Traktorit päräyttävät Linnoitukseen Katariinan torille lauantaina ja wanhat autot sunnuntaina.

Perinteisesti lauantai on perhepäivä, jolloin on tarjolla mm. erilaisia työpajoja, lasten historiallisia seikkailukierroksia, yksipyöräisellä ajoa ja taikurikin. Sunnuntai on ns. historiallinen päivä, jolloin on muun muassa historiallisia draamakierroksia, monenlaisia musiikkiesityksiä ja konsertteja aina kanteleesta sahansoittoon. Lauantain tilaisuudet ovat Linnoituksessa maksuttomia, sunnuntaina museoihin on pääsymaksu. Tule kokemaan Lappeenrannan syntymäpäivän ainutlaatuinen tunnelma Linnoituksessa.

Raili Leino, Elävä Linnoitus ry

 

Eli olemme saanet kutsun tulla esittelemään kalustoamme ja toimintaamme Linnoitukseen sunnuntaina 12.8. klo 12.00 alkaen. Toivoisin mahdollisimman paljon kalustoa mukaan esille. Levittäkää sanaa myös muille.